M&B foods

Кои сме ние

Ние сме млади и креативни хора стремящи се да предлагат истински млечни продукти. Всеки член от екипа е доказал се професионалист в неговата област – било то в производство или продажби.

 

Много малки производители в България, които нямат възможност да разработят свой собствен бранд, а в същото време произвеждат висококачествени 100% натурални и чисти млечни продукти не могат да достигнат до трапезата на всеки от Нас.

Това се превърна в наша мисия да предлагаме истински, чисти, проверени и качествени продукти, с безупречно оборудване и социално отговорна политика.

 

Водени от това през 2020 г ние създадохме ВАКЛО СТАДО и НАШЕ СЕЛО . Два бранда ,чрез които да се опитаме да помогнем и да развием именно такива малки , но качествени производители.

 

Основните ни цели са следните:

– Пълното удовлетворяване на изискванията на клиентите;

– Поддържане на коректни взаимоотношения с клиентите и доставчиците;

– Непрекъснато повишаване квалификацията на обучените ни специалисти в зависимост от нуждите на дружеството с цел поддържане на съвременно ниво на работа. Ръководството се стреми да осигури необходимите ресурси за поддържането на култура по безопасност на храните и да работи за нейното подобряване.

 

С какво се отличаваме:

  • Високо качество;
  • Контрол при производството;
  • Гъвкавост;
  • Сертификати;
  • Конкурентни цени;

 

За да осигурим качеството и свежестта на продуктите, разполагаме със собствена сертифицирана база в гр. София.